Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z roszponką i tuńczykiem
Dodajemy brokuły, tuńczyk, mozarelę i oliwki.
Doprawiamy oliwą, solą i pieprzem, posypujemy pestkami z dyni.
Mieszamy, gotowe.
roszponka | 1/2 opakowania |
jajko | 2 sztuki |
tuńczyk kawałki w oleju | 1 puszka |
brokuł | kilka różyczek |
pestki dyni | garść |
mozzarella małe kulki | 1 opakowani |
oliwki czarne Smak | kilka sztuk |
oliwa | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: