Zielona fasolka szparagowa

Zielona fasolka szparagowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa zielona

    0,5 kg
  • masło

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie,masło zrumienić.Ciepłą fasolkę wyłożyć na talerz polać masłem i posypać bułką tartą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Aneta41

06.01.2013 11:45
mniam

Aneta41

06.01.2013 11:45
mniam

PaniMISIOWA

04.04.2012 20:56
bardzo lubię

PaniMISIOWA

04.04.2012 20:56
bardzo lubię

Mariposas

18.01.2012 20:18
mniam moja ulubiona

grazia1

22.07.2011 20:26
super smakuje mati:)

traktorek

07.06.2011 20:51
wspaniała

Krystyna32

27.03.2011 08:47
uwielbiam

matii6

30.11.2010 16:49
zawsze robię żółtą,ciekawe jak smakuje zielona

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat