Składniki:
boczniaki | 500 g |
masło | 3 łyżki |
cebula | 1 szt |
wino białe wytrawne | 75 ml |
rosół | 250 ml |
ząbek czosnku | 1 szt |
śmietana | 1/4 szklanki |
mąka | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka (posiekana) |
sól i pieprz |
boczniaki | 500 g |
masło | 3 łyżki |
cebula | 1 szt |
wino białe wytrawne | 75 ml |
rosół | 250 ml |
ząbek czosnku | 1 szt |
śmietana | 1/4 szklanki |
mąka | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka (posiekana) |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: