Grillowane pstrągi z kaparami i chrzanem

Grillowane pstrągi z kaparami i chrzanem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg patroszony

    4 umyte, wypatroszone
  • Grill - przyprawa ziołowa

    1 opakowanie
  • kapary całe Smak

    posiekane 1 łyżka
  • masło

    4 łyżki
  • chrzan tarty

    1 słoiczek
  • cytryna

    1 pokrojona na cząstki
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Sposób przygotowania:
Masło wymieszać z kaparami i przyprawą grill ziołowy Prymat. Osuszone pstrągi nadziać aromatycznym masłem i owinąć folią aluminiową posmarowaną oliwą. Tak przygotowaną rybę grillować z każdej strony po 10 minut. Podawać z chrzanem śmietankowym, cytryną i mini ogóreczkami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

tobi1989

28.07.2016 17:57
Super danie :)

Kolorowa

29.04.2016 20:16
Ale świetnie wygląda !

ilka01

29.04.2016 16:15
pychota :)

Maridka19

29.04.2016 15:16
Ale pyszności :)

2milutka

29.04.2016 11:57
na taką rybkę zawsze się skuszę ;)

misia123410

29.04.2016 11:50
aż ślinka leci jakie apetyczne:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat