Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg z pomidorami i cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrąg patroszony 1 kg
pomidory 2 duże
cebula biała
sól, pieprz
tymianek

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg z pomidorami i cebulką

ryby wyczyścić wypłukać osuszyć natrzeć solą pieprzem i tymiankiem do każdego pstrąga włożyć pokrojone w talarki pomidory cebulę każdą rybę oddzielnie zawijamy w folię aluminiową piec w średnio nagrzanym piekarniku około 30min podawać z ziemniakami lub pieczywem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak