Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadziewane pieczarkami jajka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4-6 szt.
pieczarki 0,5 kg
cebula 1 szt.
majonez . kilka łyżek
sól . .
Pieprz czarny mielony Prymat . .

Przepis i sposób przygotowania na: nadziewane pieczarkami jajka

Jajka obieramy i przekrajamy wzdluz na pol.Wydrązamy żoltko.Na patelni podsmazamy drobno pokrojone pieczarki z posiekana cebulka.Mieszamy z żołtkiem i łączymy z majonezem.Ewentualnie doprawiamy sola i pieprzem do smaku.Wypelniamy farszem miejsca po zóltkach w jajku.Odstawiamy do lodowki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa99 04.01.2012 18:43
uwielbiam jajka
cukiereczek 27.08.2010 07:59
Pyszność śniadaniowych spotkań
Margo1 23.08.2010 12:49
jakie apetyczne
mikrusiak 23.08.2010 11:16
to nie dla mnie...;/

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak