Składniki:
ciasto francuskie | 1 op |
cukier perlisty | |
twaróg zmielony | 500 g |
cukier | 1/4 szkl |
sok owocowy | jagodowy 2 łyżki |
galaretka niebieska | 1 op |
woda | 1/2 szkl |
śmietana 30% | 1/2 szkl |
ciasto francuskie | 1 op |
cukier perlisty | |
twaróg zmielony | 500 g |
cukier | 1/4 szkl |
sok owocowy | jagodowy 2 łyżki |
galaretka niebieska | 1 op |
woda | 1/2 szkl |
śmietana 30% | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: