Przepis i sposób przygotowania na: W miodzie i musztardzie, czyli pyszne udka z piekarnika
Kroki postępowania
SMACZNEGO
udka z kurczaka | 7 szt |
cebula | 1-2 szt |
czosnek ząbki | 4 szt |
miód płynny | 6 łyżek |
Musztarda sarepska Prymat | 6 łyżek |
ocet jabłkowy | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
rozmaryn świeży | 2 gałązki |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: