Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bulion grzybowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby suszone 100 g
woda 1,5 l
Liść lubczyku suszony Prymat 2 łyżki
natka pietruszki 1 pęczek
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Bulion grzybowy

Grzyby wraz z przyprawami ,gotować przez ok. 40 min ,przecedzić przez filtr do kawy. Bulion przelać do słoików ,zakręcić i ułożyć do góry dnem. Używać do sosów i zup.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak