Przepis i sposób przygotowania na: Jarmużowa zupa z pomidorami i cieciorką
Kroki postępowania
Porcję rosołową włożyć do zimnej wody (ok 3 litry) i gotować na małym ogniu zbierając szumy.
porcja rosołowa | lub udko z kurczaka 1 szt |
ciecierzyca | 100 g |
jarmuż | 150 g |
cebula | 1 szt |
pomidory | 3 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
śmietana 30% | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: