Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka ryżowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 woreczek
ogórek kiszony 1 duży
jaja 2 sztuki
majonez tradycyjny
sól, pieprz
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
papryka czerwona 1 duża

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka ryżowa

ryż gotujemy na sypko w osolonej wodzie wykładamy do miski aby ostygł do ryżu dokładamy umytą i pokrojoną w kostkę paprykę ogórka oraz tuńczyka na samym końcu dodajemy jajka ugotowane na twardo wszystko mieszamy dodając majonez i przyprawy wszystko raz jeszcze mieszamy podajemy w salaterce

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 02.02.2013 15:36
super;]
Natalia/tubisiek 12.05.2011 20:10
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak