kotlety z selera

kotlety z selera

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler korzeniowy

    50 dag
  • sok z cytryny

    1 sztuka
  • musztarda miodowa

    3 łyżeczki
  • mąka

    3 dag
  • tarta bułka

    6 dag
  • jajko

    1 sztuka
  • sól, pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Seler obrać,pokroić w grube plastry.Zagotować 3 szklanki wody z sokiem z cytryny i solą, gotować około 5 minut,wyjąc.Plastry doprawić solą i pieprzem , posmarować musztardą.Obtoczyć w mące , jajku i bułce. Smażyć na oleju na złoty kolor,podawać gorące.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ewa111

14.03.2011 14:03
pyszne selerowe,zdrowe kotleciki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat