Zrazy z pieczarkami

Zrazy z pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso wieprzowe mielone

    0,5 kg
  • jajko

    1 szt
  • bułka czerstwa

    1 szt
  • mleko

    0,5 szkl
  • pieczarki

    10 dkg
  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso przełożyć do miski, bułkę namoczyć w mleko, odcisnąć i dodać do mięsa. Dodać jajko i doprawić. Pieczarki drobno pokroić i przesmażyć na oleju. Z mięsa formować placki na środka nałożyć łyżeczkę pieczarek , dobrze zwinąć i uformować klopsy. Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

barbara11561

01.08.2013 09:13
też lubię takie nadziane mielone klopsy:)

Rybciia

01.04.2013 00:01
bardzo lubię :-)

ben-ka

13.12.2012 11:18
pyszne jedzonko....

Krystyna32

30.04.2012 08:12
pycha

SyMiki

16.11.2011 19:27
pyszne

rzenia15

09.07.2011 09:49
pychota

magdalea

22.06.2011 15:49
pyszne

angelika14

11.02.2011 21:16
uwielbiam

matii6

18.10.2010 14:43
smaczne i ciekawe

rosik93

24.08.2010 15:05
świetne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat