Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rzodkiewkowa mizeria

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 2 pęczki
szczypiorek 1 pęczek
śmietana 18 proc 3 łyżki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Rzodkiewkowa mizeria

Rzodkiewki pokroić w plasterki, szczypiorek posiekać, Przełożyć do miseczki, posolić i odstawić na 10 minut. Powstały sok odlać, dodać śmietanę i pieprz do smaku. Podawać do drugiego dania jako dodatek lub jako samodzielna przekąska.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ice cubes 14.03.2016 13:11
Pyszne smaki wiosny :)
Mniam 14.03.2016 12:02
Bardzo lubię takie rzodkiewki. Zanim obiad gotowy to połowy takiej mizerii nie ma :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak