Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mizeria z koperkiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ogórki gruntowe 2 kg
cebula 6 sztuk
ocet 2 szkalnk2
cukier 1 szklanka
sól 3 łyżki
koperek 1/3 szklanka
olej 1/2 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Mizeria z koperkiem

Ogórki i cebulę obieramy, kroimy w plasterki. Zasalamy, odlewamy po 2 godzinach nadmiar powstałego soku. Wszystko razem wymieszać. Nałożyć do słoików. Pasteryzować 7 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak