Mizeria z koperkiem

Mizeria z koperkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogorki gruntowe

    2 kg
  • cebula

    6 sztuk
  • ocet

    2 szkalnk2
  • cukier

    1 szklanka
  • sól

    3 łyżki
  • koperek

    1/3 szklanka
  • olej

    1/2 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki i cebulę obieramy, kroimy w plasterki. Zasalamy, odlewamy po 2 godzinach nadmiar powstałego soku. Wszystko razem wymieszać. Nałożyć do słoików. Pasteryzować 7 min.

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat