Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 30 dkg
majonez 1 szt
jajko ugotowane na twardo 30 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane

Jajka gotujemy na twardo.Po ugotowaniu jajka obieramy z łupinek przekrawamy na polówki ,wyciągamy żółtka do miseczki a połówki odkładamy na talerz.Pieczarki opłukane obrane z skorki kroimy w drobną kostkę -smażymy na tłuszczu na rumiano.Żółtka rozdrabniamy widelcem dodajemy sól,pieprz, maggi,łyżkę majonezu usmażone pieczarki z tłuszczem ,mieszamy na jednolitą masę.Masą wypełniamy polówki białek jajek.Podajemy z majonezem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 20.05.2011 22:44
Smaczne
Arlanna 11.12.2010 08:33
Bardzo dobre
halina17 22.08.2010 17:34
Lubię faszerowane jajka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak