Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasztet mięsno-pieczarkowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 0,5 kg
mięso wieprzowe mielone 2 kg
jajko 6 szt
sól
pieprz
przyprawa uniwersalna Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet mięsno-pieczarkowy

Mięso wyrobić, dodać starte na tarce i przesmażone pieczarki.
Wbić jajka, dodać przyprawy, wymieszać.
Podzielić na pół.

Zawinąć w folię aluminiową i włożyć do podłużnych 2 foremek
Piec 1,5godz.w temp.150 stop.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rzenia15 04.03.2011 12:11
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak