Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane parówki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki cienkie 5
ser żółty 4 plastry
usmażone pieczarki 5
ketchup łagodny do dekoracji
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane parówki

Pieczarki opłukać pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju. Parówki przeciąć na pół i włożyć plasterki sera żółtego oraz pieczarki. Całość podsmażyć na oleju kilka minut. Udekorować ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 04.03.2016 00:11
Pomysłowo.
jasiek 03.03.2016 17:18
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak