Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety rybne z koperkiem

3.0
(13)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 350 g
bułka czerstwa 35 g
mleko 60 -70 g
cebula biała 35 g
jajko 1
sól do smaku
posiekany koperek
Majeranek suszony Prymat
Pieprz biały mielony Prymat
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety rybne z koperkiem

Kroki postępowania

1
Zmielić rybę razem z namoczoną i wyciśniętą bułką.
Wymieszać z przesmażoną cebulką ( nie rumienić).
Krok 1 - Kotlety rybne z koperkiem foto
2
Do zmielonej ryby dodać jajko, i resztę składników , po czym dokładnie wyrobić.
Krok 2 - Kotlety rybne z koperkiem foto
3
Kotlety zrumienić z obu stron na gorącym tłuszczu i dosmażyć na wolnym ogniu.
Smażenie trwa ok. 10 minut.
Krok 3 - Kotlety rybne z koperkiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwia_sl 03.03.2016 09:47
bardzo lubię kotlety rybne
Edita 02.03.2016 11:42
fajny pomysł
Małgorzata92 02.03.2016 08:47
Świetny przepis :)
gusia1000 02.03.2016 00:27
Dobre kotlety.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak