Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka wiosenna

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 0,5 sztuki
ogórek zielony 2 sztuki
pietruszka zielona 0,5 pęczka
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat do smaku
papryka czerwona 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka wiosenna

Kapustę pekińską szatkujemy w miarę drobno. Z papryki wycinamy gniazdo nasienia, a następnie kroimy paprykę w kostkę. Ogórka obieramy ze skórki a następnie kroimy w plasterki cienkie. Pietruszkę siekamy. Surówkę polewamy sosem oraz przyprawiamy do smaku. Mieszamy. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 11.02.2014 07:42
bardzo fajna
RenataZ-et 04.07.2012 23:50
pyszna
Agnik 09.06.2011 11:55
ślinka cieknie
Anna210 16.01.2011 17:53
ale kolorowo :)
Anna210 16.01.2011 17:53
ale kolorowo :)
Goya 07.12.2010 11:59
ładna i smaczna
borys 31.08.2010 08:01
jak kolorowo
banditka 26.08.2010 09:07
robie takie wiosna :)
Margo1 23.08.2010 12:45
dokładnie jak moja
IlonaAlbertos 22.08.2010 12:34
Pyszności :) Zdrowo i kolorowo :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak