Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1
marchewka 2
cebula 1
jabłko 1
jogurt grecki 100 ml
sok z cytryny
natka pietruszki
koper
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę posiekać na drobno. Cebulę średniej wielkości pokroić. Marchewkę i jabłko zetrzeć na drobnej tarce. Koper i natkę pietruszki pokroić. Dodać łyżkę soku z cytryny i pół jogurtu greckiego. Całość przyprawić solą i pieprzem, na koniec wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 05.01.2017 20:01
bardzo smaczna
Patrycja33 19.08.2016 22:06
bardzo lubie taka surowke do obiadku:-)
Ela15 29.05.2016 16:29
bardzo dobra
Róża1 12.03.2016 12:39
też taką lubię , prosta i bardzo smaczna :-)
Katrina.u 18.02.2016 18:34
wygląda apetycznie, robię podobną
IwonaKa 18.02.2016 10:53
pyszna i zdrowa,lubię kapustę pekińską
ada.la 17.02.2016 11:49
smaczna do obiadu
gosia56 16.02.2016 18:15
prosta i pyszna suróweczka;)
Ela427 16.02.2016 10:22
prosta i pyszna
bertpvd 16.02.2016 09:58
klasycznie i smacznie !
Franciszek 16.02.2016 00:33
dobra surówka
misia123410 15.02.2016 22:13
Same pyszności
Janina 15.02.2016 21:55
Lubie taką suróweczkę;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak