Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ciasto sezonowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boszkopty 30 dag
budyń śmietankowy 2 sztuk
mleko 2 szklanki
galaretka owocowa 2 sztuk
owoce sezonowe

Przepis i sposób przygotowania na: ciasto sezonowe

tortownice wyłożyć biszkoptami na biszkopty wylać uprzednio przygotowany budyń na budyń położyć biszkopty na biszkopty ułożyć świeże owoce według uznania i wszystko zalać galaretką wstawić na parę godzin do lodówki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak