Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos Francuski do wędlin

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 250 ml
szpinak 1 łyżka/miazgi
natka pietruszki 1 łyżeczka/posiekana
ogórek kiszony 2 szt
sok z cytryny 1 łyżeczka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sos Francuski do wędlin

Wykonanie:
Majonez połączyć ze szpinakiem, przyprawić do smaku, dodać drobno posiekane ogórki i resztę składników. Podawać z wędliną do kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 11.02.2016 09:51
ciekawy pomysł
foczka-ks 11.02.2016 08:58
ze szpinakiem , trzeba wypróbować
Agnieszka-87-25 09.02.2016 07:30
smaczny sos
jagoda5913 09.02.2016 01:01
piękny zielony kolor

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak