Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z tuńczykiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ogórki kiszone 4-5 szt
majonez 1-2 łyżki
sól i pieprz
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z tuńczykiem

Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na pół, wyjąć żółtka. Tuńczyka odsączyć, ogórki pokroić w kostkę i odcisnąć, dodać starte na grubym oczku żółtka, wymieszać z majonezem i doprawić do smaku. Farsz nałożyć do połówek jajek i posypać szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 07.02.2016 12:45
apetyczne jajeczka
SylwiaMagdaSabin 07.02.2016 11:54
Często robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak