Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Trzy dipy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jogurt naturalny 2 łyżki
czosnek 1 ząbek
chrzan ze słoika Smak 1 łyżka
Musztarda francuska Prymat 1 łyżeczka
ketchup 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Trzy dipy

Jajka posiekać drobniutko, wrzucić do miski i wymieszać z pieprzem i jogurtem. Podzielić na trzy równe części. Do jednej dodać musztardę i wymieszać. do drugiej dodać zmiażdżony czosnek i ketchup.Do trzeciej dodać chrzan. Umieścić w ozdobnych miseczkach. Podawać do mięs. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

traktorek 22.03.2012 17:49
fajna
anulka69 21.11.2011 15:00
pycha
aacaac 21.09.2011 10:47
super
magical66 17.08.2011 18:07
do koloru do wyboru :)
RenataZ-et 21.07.2011 00:12
bardzo fajne
wolochski 14.07.2011 23:18
super
ela16 12.04.2011 14:31
ciekawe
ilka_86 23.02.2011 19:59
uwielbiam dipy do pieczonych ziemniaczków:)
Misiakova 17.02.2011 19:16
Do warzyw pokrojonych w słupki też fajne :)
anja3107 18.12.2010 15:29
super
berys18 28.09.2010 08:16
super
goofy9 30.08.2010 21:55
... do mięs i chrupiących warzyw
Nina7 21.08.2010 18:17
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak