Pasta rybna

Pasta rybna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • groszek konserwowy

    0,5 puszki
  • koncentrat pomidorowy

    2 łyżeczki
  • pomidor

    1 szt
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • warzywa

    1 tuszka
  • ryba

    1 (duszona)
  • włoszczyzna

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę oddzielić dokładnie od ości. Wszystkie składniki zmielić dokładnie w maszynce do mięsa lub robocie.
Doprawić do smaku, podawać z pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Sarenka

13.01.2011 16:56
Ciekawa jestem, jak to smakuje.

bietka

05.12.2010 08:06
dobre:)

Monika179

14.11.2010 20:01
mniammmm

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat