Składniki:
mięso wołowe bez kości (z udźca) | 60 dkg |
boczek wędzony | 10 dkg |
cebula | 2 sztuki |
mąka | 3 dkg |
smalec | 8 dkg |
śmietana | 10 dkg |
sól, pieprz | do smaku |
ogórek kwaszony | 10 dkg |
mięso wołowe bez kości (z udźca) | 60 dkg |
boczek wędzony | 10 dkg |
cebula | 2 sztuki |
mąka | 3 dkg |
smalec | 8 dkg |
śmietana | 10 dkg |
sól, pieprz | do smaku |
ogórek kwaszony | 10 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: