Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane sardynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sardynka z puszki
pieprz
sól
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane sardynką

Z jajek wyjąć żółtka. Żółtka utrzeć z sardynką na jednolitą masę z oliwą z sardynek, dodać przyprawy. Nadzienie nałożyć do białek i posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak