Makaron z serem

Makaron z serem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaronu typu świderki, falbanki, rurki

    50 dag
  • cynamonu

    2 łyżeczki
  • cukru

    4-5 łyżek
  • twaróg

    40 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Odcedzić i przelać zimną wodą. Ser rozkruszyć widelcem. Dodać cukier i cynamon. Wymieszać. Ser nakładać na ciepły makaron. Jeśli ktoś nie lubi można dodać cukier waniliowy.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

FAFIK

19.02.2011 16:24
To co lubię najbardziej! Wielki plus ode mnie :)

Emilia22

16.09.2010 13:19
mniam mniam,uwielbiam taki makaron

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat