Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziane parówki :):)

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cienkich parówek 8 sztuk
sera (ok 0,5 cm) 2 plastry
pieczarek 7 szt
sól, pieprz do smaku
masła 1 łyżka
cebula 1 mała

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziane parówki :):)

Pieczarki, umyć, pokroić drobno razem z nóżkami. Przesmażyć na maśle z drobno pokrojoną cebulką. Doprawić solą i pieprzem. Parówki obrać z osłonek, przekroić na pół zostawiając niedocięte końce. Ser pokroić w słupki. W rozcięcia włożyć słupki sera. Na ser położyć przygotowane pieczarki i na wierzch cięte kawałki sera. Zapiec w piekarniku. Można też włożyć na ok 5 minut do mikrofalówki. Podawać ciepłe polane ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁGORZATA108 21.08.2010 20:19
Według mnie z piekarnika są dużo smaczniejsze niż z mikofali.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak