Nadziane parówki :):)

Nadziane parówki :):)

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cienkich parówek

    8 sztuk
  • sera (ok 0,5 cm)

    2 plastry
  • pieczarek

    7 szt
  • sól, pieprz

    do smaku
  • masła

    1 łyżka
  • cebula

    1 mała
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki, umyć, pokroić drobno razem z nóżkami. Przesmażyć na maśle z drobno pokrojoną cebulką. Doprawić solą i pieprzem. Parówki obrać z osłonek, przekroić na pół zostawiając niedocięte końce. Ser pokroić w słupki. W rozcięcia włożyć słupki sera. Na ser położyć przygotowane pieczarki i na wierzch cięte kawałki sera. Zapiec w piekarniku. Można też włożyć na ok 5 minut do mikrofalówki. Podawać ciepłe polane ketchupem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MAŁGORZATA108

21.08.2010 20:19
Według mnie z piekarnika są dużo smaczniejsze niż z mikofali.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat