Przepis i sposób przygotowania na: Zrazy w sosie cebulowym
Kroki postępowania
Dusimy na wolnym ogniu do momentu, aż mięso będzie miękki.
mięso wołowe | 3-4 kotlety |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
musztarda | 1-2 łyżki |
szynka | |
ogórek kiszony | 2-3 szt |
cebula | 1 szt |
mąka | 1-2 łyżki |
olej do smażenia |
bulion warzywny | 1/2 litra |
cebula | 3 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: