Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa meksykańska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

70 dag filetu z kurczaka
1 puszka kukurydzy
1 puszka czerwonej fasolk
2 cebule
0,5 kg pieczarek
1 puszka pomidorów
woda
2 ząbki czosnku
papryka czerwona 1 szt.
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: zupa meksykańska

cebulę pokroić w kostkę podsmażyć dodać pokrojonę mięso i smażyć razem dodać pokrojone pieczarki , następnie zalać to wodą i gotować, dodać także pomidory, liście laurowe i ziele, rozdrobniony czosnek , następnie wrzucić pokrojoną paprykę, kukurydzę i na końcu dopiero fasolkę, jak już mięsko będzie miekkie i warzywa także , dodać przecier pomidorowy i doprawić zupę do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 21.03.2013 23:04
smaczna jest taka zupa
Jodaj 01.08.2012 19:42
uwielbiam takie geste zupki :) mniam
Cukiereczek13 10.07.2012 20:32
pysznie wyglada :) super ;)
Renataj 31.08.2011 19:25
Pyszna jest - sprawdziłam
gusia1000 08.01.2011 00:27
Na pewno taka zupa jest dobra.
Justyna223 07.10.2010 12:56
pyszna zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak