Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 300 g
marchewka 1 szt
jabłko 1 szt
pieprz
cukier
oliwa
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę płuczemy i drobno kroimy (według uznania). Marchewkę i jabłko ścieramy na tarce i dodajemy do kapusty. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem. Skrapiamy oliwą.
Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 28.01.2016 14:19
robię identyczną,bardzo lubimy np. do smażonej ryby
Adamorek 24.01.2016 17:42
najlepsza do ryb

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak