Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka lunchowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 główki
ogórek 1/2
papryka czerwona 1/3
kukurydza konserwowa 50 g
ser feta 30 g
jogurt grecki 3 łyżki
sól
pieprz

Porada

Podawać z bagietką czosnkową.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka lunchowa

Kapustę pekińską drobno poszatkować. Ogórka umyć i pokroić w półtalarki. Paprykę pokroić w paski. Kukurydzę odsączyć. Fetę pokroić w kostkę. Przygotowane składniki przełożyć do miski i wymieszać z jogurtem. Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 29.03.2017 06:38
dobra sałatka
Aneta41 21.01.2016 11:30
Bardzo lubie takie sałatki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak