Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z łopatki ziemniakami
Ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie , odlać i ugnieść.
Gulasz podawać z ziemniakami i kapustą lub inną sałatą.
łopatka wieprzowa | 600 g |
cebula | 1 szt |
mąka | 1/2 szklanki |
masło lub margaryna | 50 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
ogórek konserwowy Smak | 2 szt |
ziemniaki | 250 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: