Składniki:
jogurt naturalny | 390 g (gęsty) |
jarmuż | 5-6 dużych liści |
pestki dyni | 1 łyżka |
pestki słonecznika | 1 łyżka |
jajko | 2 szt |
mąka pełnoziarnista | 1,5 szkl |
miód | 3 łyżki |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
jogurt naturalny | 390 g (gęsty) |
jarmuż | 5-6 dużych liści |
pestki dyni | 1 łyżka |
pestki słonecznika | 1 łyżka |
jajko | 2 szt |
mąka pełnoziarnista | 1,5 szkl |
miód | 3 łyżki |
olej rzepakowy | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: