udko w panierce

udko w panierce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udka

    4 sztuki
  • mąka

  • jaja

    2 sztuki
  • olej

  • przyprawa uniwersalna Kucharek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

udka ugotować w rosole , tylko trzeba uważać żeby mięso się nierozgotowało, wyciągnąć je na talerz, posypać wegetą , obtoczyć w mące , obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce tartej, smażyć na oleju bardzo powoli.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ewa95

07.09.2011 17:00
pycha!

Koper

28.08.2011 19:53
fajnie podane

jasiek

21.04.2011 20:25
pycha

gusia1000

08.01.2011 00:26
Super wygląd tego udka i na pewno smak.

Kate131

02.09.2010 06:49
czesto takie robię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat