Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie po moskiewsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety śledziowe 30 dkg
cebula 2 sztuki
majonez
posiekana zielenina 1 garść
orzechy włoskie 10 dkg
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki
jabłka 2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie po moskiewsku

Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne i pokroić w drobną kostkę. Filety, jajka i cebulę drobno posiekać. Z orzechów zostawić 6 połówek, resztę posiekać. Wszystkie składniki dobrze wymieszać, ułożyć w salaterce i polać majonezem. Posypać siekaną zieleniną i przybrać orzechami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 12.12.2011 09:45
fajne !
RenataZ-et 28.09.2010 00:13
Fajne składniki, na pewno ciekawie wszystko razem smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak