Przepis i sposób przygotowania na: Domowa Czerwona kapusta
Kroki postępowania
Kapusta ma być półmiękka( ale nie może być ugotowana do miękkości).
Dodać ocet, pieprz, sól i cukier.
Smak ma być lekko kwaśny ale nie za słony ani za słodki.
kapusta czerwona | 1/2 główki |
woda zimna | 1 litr |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 3 łyżeczki |
sól do smaku | |
ocet | 3 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/3 łyżeczki |
oliwa | 1 łyżeczka |
cebula czerwona | 1/2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: