Przepis i sposób przygotowania na: Musaka Light
Kroki postępowania
Piec całość w 180 stoniach przez około 50 minut, aż musaka się ładnie przyrumieni.
mięso mielone drobiowe | 400 gram |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
oliwa | 3 łyżki |
pomidory w puszce | 1 puszka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/3 łyżeczki |
sól do smaku | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
bakłażan | 1 sztuka |
oliwa | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
ser żółty starty | 150 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: