Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka chlebowa pt. "Nic się nie może zmarnować"
Kroki postępowania
Zapiekamy około 20 minut w 180 stopniach.
chleb czerstwy | kilka kromek |
kiełbasa | 1 laska |
kabanos | 1 laska |
papryka czerwona | 2 szt |
pomidory | 1 szt |
cebula | 2 szt |
czosnek ząbki | 4 szt |
jajka ugotowane na twardo | 4 szt |
ser topiony | kilka plastrów |
Papryka słodka mielona Prymat | 4 łyżeczki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
jajko | 2-3 szt |
śmietana 30% | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: