Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos śledziowo-jajeczny

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śledź marynowany 150 g
ZOLTKA UGOTOWANE NA TWARDO 3 szt
olej 2 łyżki
ocet winny 1 łyżka
pieprz
sól
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sos śledziowo-jajeczny

Śledzia posiekać drobno i zmieszać z rozkruszonymi żółtkami i cebulą. Dodać olej i ocet winny, starannie wymieszać. Przyprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 05.12.2011 19:49
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak