Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masło smakowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 20 dag
ser żółty 4 plastry
czosnek 1 ząbek
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
szczypiorek 1 pęk

Przepis i sposób przygotowania na: Masło smakowe

Szczypior drobno posiekać, również bardzo drobno pokroić serek żółty. Ząbki czosnku przecisnąć przez praskę.

Masło rozetrzeć, dodać do niego kucharek i czosnek, dokładnie wymieszać rozcierając. Dodać szczypior oraz serek i wymieszać.

Można zamrozić lub przechowywać 2-3 dni w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 25.01.2016 10:47
bardzo dobre
Futka 05.01.2016 14:21
Pyszne masełko domowe :)
gusia1000 04.01.2016 01:55
Super masło.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak