Napój żurawinowo-jabłkowy.

Napój żurawinowo-jabłkowy.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żurawina

    25 dag
  • sok jabłkowy

    2 litry
  • otarta skórka z pomarańczy

    1 sztuka
  • cukier do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Żurawiny umyć i przetrzeć przez sito. Wymieszać z tartą skórką pomarańczową oraz przecierem żurawinowym i rozcieńczyć z sokiem jabłkowym, doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat