Przepis i sposób przygotowania na: Brownie pomarańczowe
Dodaj pozostałe składniki - cukier, skórkę z otartej pomarańczy i sok z pomarańczy i wymieszaj. Jeśli trzeba dołóż mąki. Ciasto nie powinno być zbyt lejące.
mąka kukurydziana | 120 gram |
mąka ryżowa | 40 gram |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kakao | 3 łyżki |
mączka z chleba świętojańskiego | 1 łyżka |
skórka pomarańczowa | 1 sztuka |
miód płynny | 3 łyżki |
sól | 1 szczypta |
sok z pomarańczy | 1 sztuka |
cukier | 1/3 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
mleko | 4-8 łyżek |
oliwa | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: