Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z marchewką i jabłkiem - dodatek do obiadu

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 400 g
marchewka 2 szt
jabłko 1 szt
majonez 1 łyżka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z marchewką i jabłkiem - dodatek do obiadu

Kapustę pekińską drobno szatkujemy, przekładamy do miski. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce na drobniutkich oczkach, dodajemy do kapusty. Jabłko obieramy, usuwamy gniazdo nasienne i ścieramy na małych oczkach, przekładamy do pozostałych składników.
Do wszystkie dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 01.01.2016 17:03
samo zdrowie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak