sałatka z tuńczyka

sałatka z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • puszka fasoli białej

    1
  • puszka fasoli czerwonej

    1
  • oliwa

    8 łyżek
  • ocet 10 %

    4 łyżki
  • czosnek

    3 ząbki
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolę i tuńczyka odcedzić ,rybę rozdrobnić.Ocet utrzeć z solą ,pieprzem,połączyć z oliwą, dodać czosnek przeciśnięty przz praskę,dodać zioła.Fasolę i tuńczyka wymieszać razem z sosem .Podawać na pokrojonych w plastry pomidorach.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rosik93

13.07.2012 23:34
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat