Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli na ostro

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzona makrela 1 sztuka
cebula 1 sztuka
szczypiorek 1 pęczek
chrzan ze słoika 4 łyżki
Musztarda rosyjska Prymat 2 łyżki
majonez wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli na ostro

Z ryby zdejmujemy skórę, usuwamy ości. Rozgniatamy ją widelcem. Cebulkę kroimy w kosteczkę, dodajemy do ryby. Dodajemy też chrzan, musztardę, posiekany szczypiorek oraz majonez. Doprawiamy pieprzem. Idealna pasta na kanapki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 09.01.2012 15:53
super do pieczywa
Motorek 17.05.2011 07:31
smaczna
Iwona51
Iwona51 01.04.2011 11:58
super
FAFIK 06.03.2011 12:45
Uwielbiam pasty serowe!
Smakosz6 26.08.2010 07:17
rybka... mniam
RenataZ-et 21.08.2010 00:26
Pycha!! I jeszcze ta musztarda rosyjska... rewelacyjne połączenie :D
Margo1 20.08.2010 13:32
Pewnie że idealna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak