Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówkowe miotełki

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

paluszki cielęce 4
Musztarda sarepska Prymat 1ł.
keczup pikantny 1ł.

Przepis i sposób przygotowania na: Parówkowe miotełki

Paluszki cielęcę zdejmujemy z odsłonek foliowych , parówkę nacinamy na krzyż końcówki , wkładamy do wody i gotujemy na niewielkim ogniu , gdy różki się rozchylą wyjmujemy podajemy z keczupem i musztardą. Zdjęcie może nie wyrażne , ponieważ robione w kuchni wieczorem, a to wina światła.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 15.08.2012 12:04
fajne dla dzieciaczków
babcia
babcia 15.08.2012 12:04
fajne dla dzieciaczków
barbara11561 29.11.2011 10:10
pyszne
Wokalista 14.02.2011 23:58
ciekawe :D coś łatwego i całkiem fajnie wygląda :)
Natalia/tubisiek 12.09.2010 09:19
fajne :)
Margo1 26.08.2010 17:35
koziołki też robiłam
plocia 26.08.2010 16:24
moj mąż na to mówi koziołki i nacina z obu stron
banditka 26.08.2010 16:03
fajnei wygladaje te paroweczki
marzencia2007 26.08.2010 09:29
hihi :) lubie paróweczki :)
Monika193
Monika193 24.08.2010 08:24
supr pomysł dla niejadków małych
RenataZ-et 21.08.2010 10:26
Ciekawy pomysł :)
Margo1 20.08.2010 14:19
Zjada się z apetytem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak